Friday, July 22, 2011

POXP UM - day 2

hai!
masa untuk entri hari kedua d bangkok :) hehe..
hari kedua nie. pagi2 dah kna bgun then bkumpul dkat lobi untuk pergi ke Faculty of Medicine of Mahidol University..
tmpat tu xada la jauh mana. dalm 15-25 mnit dri hotel tmpat kitorg dduk tu :)
smpai2 kami breakfast! mkanan disediakn oleh phak university. sdap :)
lpas tu ada majlis prasmian untuk program POXP kami :)

ucapan dri phak Mahidul University :)

slide presentation :)

lpas abeh opening ceremony, kami ada tour mgenai traditional massage n herb in thailand.
usaha org2 thai nk memelihara perubatan traditional diorg ptot dcontohi. traditional thai massage n herb ni dijadikan satu course dkat Mahidol University. student2 dia blaja mcm mna nk mngurut dan mngunakn herba2 tradisional dalam perubatan diorg.

penjagaan mkanan untuk wanita lpas bsalin :)

kawan ksygan cuba rawatan wanita lpas brsalin. haha :P
rawatan nie untuk kecutkan vagina lpas brsalin :)


nie plak sauna :)
mmbantu btulkn blood circulation :)


pengiring n one of my classmate srnok kena urut. :P

kmi urut brpasangan. haha :)

habis berurut2, ktorg lunch :) lapar dh.. :P
lpas lunch kmi berjalan2 mngelilingi fakulti medicine :)

dah abeh jalan2. amek gmbar :)

lpas tu. kmi dbahagikan kpada 2 kumpulan. kami akn pegi medical library n museum.
facinating! dalam 1 faculty ada mcm2. smua nie dia provide untuk ksenangan student2 nya nk blaja medical. bgus kn? :)

welcome! :)

en.nas dan apa2 tu =,=''

cafe library dia.
awesome kan?! kalah starbuck pavillion pon!


gmba2 lain library dia ada dh dlm previous entry. after jalan2 n penat.
ptg tu kmi ada basketball match ngn student sana.
um mnang 12-10. congrats to all the players. :)
after main, kmi packs n blik. mlm mcm biasa kami ada post moterm n practice 4 tomorrow dinner.

till then,


No comments: