Wednesday, July 20, 2011

POXP UM - day 1

lpas brief introduction pasal POXP tu.
let me stori sikit la ek. journey through out ktorg kt sana. basically, activity formal ngn phak university yg ktorg pegi tu 4 hari saja. pihak university yg ktorg brkolaborasi (btol ke eja nie?) tu ada lah pihak Mahidol University.
prancangan adalah untuk melawat Faculty of Medicine of Mahidol university.
faculty ini ada dalam Siriraj Hospital. dan jabatan Prosthetics n Orthotics dia pon kat sini :)nie bgunan faculty of mdicine tu

okey. hari prtama kitorg stat dgn bgun awal pgi sbb kata nk bas pkul 6 stgah pgi dpan kolej 4. so sume org pon trun lpas solat subuh.. awal sangat kn? hehe. kna grak awal sbb dijadualkn pjalanan train ktmb pkul 2 stgah mcm tu la...
smntara dalam train tu dah rmai2 nie, mmg train tu dah mcm kitorg yg bli. hehe.

kecerian kawan kesygan tgu kereta api :)

kecerian kwan2 dlm kereta api :)

kitorg smpai border dlm pkul 6 lebeyh. lpas tu dah xleh lah nk msj2 ngn syg kan.. sbb rate 1 sms 2 inggit. mmpu? xmmpulaa.. topup digi xjual kot kt sane.
so pgawai kereta api pon dtg mmbuka katil..

see? hehe. dah nk tdo dah... 0,O ngn sweater syg! :)

then, besok..
rise n shine! xsmpai lgi la.. :P

muke bru bgun.. dgn sweater. rndu :(

setibanya di stesen kereta api tu, kitorg pon naik bas mahidol university. mnuju ke hotel. kitorg mnginap dgn sawasdee khaosan inn. :)
after mandi sume2. kitorg pegi mkn. after mkn, kitorg ade free activity.
ktorg bpecah pada kumpulan. kumpulan sya pegi MBK mall. bes! :) kmi pegi naik tuk-tuk.

nasik sya mkn.. kongsi dgn zue.. zue suapkn. sweet x? hehe :)

ini la tuk-tuk. bes naik nie. :D

kwan2 sronok nek tuk-tuk :)

kt luar kawasan mbk mall :)

kawan sya trkesima. bju dijual 9.90 sahaja. hehe

pnat jln smpai ptg.. mlm klua lagi untuk mkn mlm.. lpas mkn post mortem n practice untuk psembahan mlm dinner. pastu? ape lagi.. tdo la.. dgn sweater pengubat rndu. sobs2.
nite. :P

till then,


No comments: